Om oss

Vår visjon er å prioritere ditt velbefinnende og integritet. Samtlige behandlinger utføres av Dr. Mohammad Sohrabi eller Dr. Steven Anandan. Vi benytter de best dokumenterte metodene og bruker de produktene som vi mener har høyest kvalitet og sikkerhetsprofil. 

Dr. Steven Anandan:
Utdannet lege og tannlege
Har jobbet innen ØNH og hode/halskirurgi på Oslo Universitessykehus, Rikshospitalet. Jobber nå på Kjeve - og ansiktskirurgisk avdeling ved OUS, Ullevål. 

Dr. Mohammad Sohrabi
Spesialist i ØNH og hode-halskirurgi. Utdannet på AHUS og OUS Rikshospitalet.

Legene er sertifisert innen estetisk medisin med stor interesse innen estetisk ansiktsbehandling.

Kommunikasjon, faglig estetisk vurdering, sikkerhet og resultat er spesielt viktig for oss. Vi vil bruke vår legeetiske skjønn i vår beslutningsprosesser. 

Vi har spesielt konsentrert oss om å tilby injeksjonsbehandling med filler og Botox i ansikt og halsområde. Vi vet at denne bransjen preges av aktører med variert fagkompetanse. Vi synes at det er nødvendig å ha legeutdannelse med grunnleggende- og detaljert kunnskap om ansiktsanatomi og fysiologi før man kan injisere modulerende substanser i ansiktet. Derfor har vi bestemt at hos oss er det overnevnte leger som er behandlere. Dette er trygghet for deg som kunde hos oss.

icon

Venusklinikken Romerike DA
Gardermovegen 6
2050 Jessheim
​(Samme lokalisering som Sundbytunet Legekontor)

icon
Vennligst benytt vårt felles kontaktskjema for å komme i kontakt med: 
Dr. Steven Anandan:
Dr. Mohammad Sohrabi:

Dr. Reza Sohrabi  ( Tilbyr hudlegekonsultasjoner)